Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Twins Alanya çok yakında tamamlanıyor

Oba Twins Alanya konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen proje Hatice Çoban İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip  dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Oba Mahallesi üzerindeki 3 bin 270 metrekarelik alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Alanya konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında yangın-hırsız alarmı, ebeveyn banyosu, barbekü, görüntülü diafon ve spor aydınlatma gibi olanaklara sahiptir.

Site içerisinde 200 metrekarelik açık havuz, sauna, fitness, buhar odası, çocuk havuzu, oyun alanları gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında havuz bar, geniş peyzaj alanları, otopark, basket/futbol sahası, güvenlik, kapıcı gibi donanımlar da sitede yer almaktadır. Proje, 2 blok ve 24 daireden meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında dubleks daire seçenekleri de yer almaktadır. Daireler 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 98 metrekare ile 292 metrekare arasında değişmektedir.

Oba Twins Alanya fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

98 metrekare brüt alanlara sahip 2+1 daireler 1 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir. Bunun dışında %40 peşinat alınıp geri kalanı da proje bitimine dek üç aylık taksite bölünebilmektedir.

Oba Twins Alanya nerede yer alıyor?

Konut projesi Antalya İli, Alanya İlçesi, Oba Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Eryaman konut projesinin 2022 yılı Nisan ayında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0507 015 92 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…