Kategoriler
Proje Haberleri

Oba Voyage Deluxe 2023’te teslim

Oba Voyage Deluxe konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Alanya İlçesinde yükselen İKY Grup güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dört konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Alanya İlçesi Oba Mahallesi üzerindeki 6 bin 197 metrekarelik arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Oba Voyage Deluxe daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde hırsız alarmı, barbekü, jakuzi, görüntülü diafon, hilton banyo, spor aydınlatma gibi donanımlarda bulunmaktadır.

Bölgenin en geniş peyzajının yer aldığı projede çocuk oyun alanı, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol-voleybol sahası, spor alanı, hamam, sauna, golf, aqua park, fitness salonu gibi alanlar yer almaktadır. Ayrıca oyun salonu, tuz-buhar odası, kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik, jeneratör, kapıcı ve daha pek çok hizmetler de sunulmaktadır. Antalya Alanya konut projesinde dört tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 48 metrekare ile 277 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 3 konut bloğunda 102 adet daire yer almaktadır.

Oba Voyage Deluxe konumu ve fiyatları hakkında

Oba Voyage Deluxe konut projesi, Alanya Oba Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda merkezi konumda yer alan projeA lanya Hastaneye 1000m, Alanya Merkeze 3 Km, Denize 1500m,Havaalanına 5 Km mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Satışlar euro bazında yapılmakta ve kura göre değişkenlik göstermektedir.

Bu kapsamda satışları devam eden dairelere 1 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Ayrıca projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 530 626 82 07 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…