Kategoriler
Proje Haberleri

O’block Kayapa Satışa Sunuldu!

O’block Kayapa konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Ocak İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar üç tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi 30 Ağustos Zafer Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Ayrıca projede dairelerin yanı sıra ticari birimler de yer almaktadır. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Bursa konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip akıllı ev sistemleriyle donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Daire içlerinde beyaz eşya, vestiyer, giyinme odası, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca gömme dolap, klima, görüntülü diafon, ankastre set gibi imkanlar da sunulmaktadır.

Proje, tek blok ve dükkanlardan meydana gelmektedir. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, spor alanları gibi olanaklar sunulmaktadır. Aynı zamanda site içerisinde kapalı otopark,  kamera sistemi, güvenlik, kapıcı, garaj gibi olanaklara da yer verilmiştir. Daireler 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bahçe katı, dubleks daire seçenekleri de mevcuttur.

O’block Kayapa fiyatları ne kadar?

Bursa konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

217 metrekare brüt alanlara sahip 3+1 daireler 1 milyon 399 bin TL

480 metrekare 4+1 daireler ise 2 milyon 199 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

O’block Kayapa nerede yer alıyor?

Konut projesi, Bursa’nın popüleritesi son zamanlarda hızla artan bölgesi Kayapa’da konumlandırılmıştır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Şehir manzarasıyla da dikkat çekmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 483 62 25 ve 0545 224 62 25 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…