Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül İstanbul ilk etap teslimleri başlıyor

Ödül İstanbul projesi, köklü tecrübesi ve güçlü finansal yapısıyla sektörün güvenilir şirketlerinden Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa edilmektedir. Projenin ilk etabında teslim aşamasına gelinmiştir. Toplam 39.561 metrekarelik arsa ve 362.584 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. İlk etapta toplam 997 dairenin yer almaktadır. Ayrıca 2 bloğun tesliminin gerçekleşeceği projede teslimler sırasında tapular da verilecek.

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, proje detayları ve teslim kararı ile ilgili bilgi vermiştir. Özyurt, toplam 8 bloktan oluşan projeyi etap etap teslim edeceklerini aktarmıştır. Ayrıca Özyurt; “Projeyi birkaç etapta teslim edebileceğimizi düşündük. Bu bizim ‘Ödül İstanbul’da teslim edeceğimiz ilk etap. İlk etapta G ve H blok, yani daire sayısının en yüksek olduğu 997 daireden oluşan 2 bloğu teslim etme kararı aldık. En çok 1 artı 1 daireler talep gördü. Üstelik elimizde 200 daireye yakın 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tiplerimiz bulunmaktadır. Projenin alt katı ise ticari ünitelerden oluşmaktadır. Bu alanları kurumsal firmalara kiraya vermeye özen gösteriyoruz. Türkiye’nin dev market ve kafe zincirleri bu alandaki yerlerini şimdiden almıştır. Üstelik halihazırda bir zincir market ve önemli bir beyaz eşya ve elektronik markası hizmet vermeye başladı.” dedi.

Ödül İstanbul projesinde hem daireler hem tapular teslim edilecek

Özyurt, projenin yatırımcılar tarafından çok büyük ilgi gördüğünü dile getirmiştir. Ayrıca Özyurt, satışı devam eden dairelerin finansman ve ödeme kolaylıkları hakkında da bilgi vermiştir. Buna göre Özyurt; “İnşaatın tamamlanma oranı yüzde 70’ler seviyesinde yer almaktadır. Toplam 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiğimiz projemiz, yerli ve yabancı yatırımcıdan büyük ilgi görmektedir. Satılan dairelerin teslimi sırasında tapularımızı da vereceğiz. Satışı devam eden dairelerin fiyatları ise 1.750.000 TL ile 4.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca ödemelerde de şirket bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılmaktadır.” açıklamasında bulunmuştur.

Ödül İstanbul, Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesindeki konumu ve tatil köyü konforu ve izole yaşam olanağıyla tasarlanmıştır. Projede dairelerin büyüklüğü 64 ile 164 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 tipte, 2.683 konut ve 102 ticari üniteden oluşmaktadır. Proje, peyzaj düzenlemesi yapılmış 900 metrekarelik sosyal alan ve 1.550 metrekarelik gezi bahçesi ile toplam 2.450 metrekarelik yeşil alanı ve çocuk parkları ile İstanbul içerisinde büyük bir doğal park yaşamı sunmaktadır.

Projenin ulaşım olanakları hakkında

Bahsi geçen proje, şehir yaşamından uzaklaşmadan konforlu ve huzurlu yaşam isteyenler için özenle planlanmıştır. Ödül İstanbul, sosyal alanları ile şehrin ortasında eksiksiz bir yaşam sunmaktadır. Proje sakinlerine; geniş park alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu, tenis kortu, oyun parkı, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza ve dükkanlar, basketbol sahası, parti/toplantı salonu, kafe ve restoran, resepsiyon hizmeti sunulmaktadır. Bununla birlikte açık ve kapalı otopark alanları ile 7/24 güvenlik hizmeti gibi pek çok imkanı bir arada yer almaktadır.

E- 5 üzerindeki merkezi konumu, ulaşım akslarına yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Metro ve metrobüs istasyonlarına, Tüyap Fuar Merkezi’ne yakın konumdadır. Çevredeki okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde yer almaktadır. Bununla birlikte İstanbul Havalimanı’na da 30 dakika mesafede bulunmaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…