Kategoriler
Proje Haberleri

Ödül İstanbul teslimleri başladı

Özyurtlar Holding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi, 39 bin 561 metrekarelik arsa üzerinde toplam 2 bin 683 daire ve 102 ticari üniteden oluşmaktadır. 8 bloktan oluşan projenin inşaatının yüzde 80’i tamamlandı. İlk iki bloğun teslimleri başladı, diğer blokların teslimleri ise etap etap yapılacak.

Proje özellikleri neler?

Ödül İstanbul, Beylikdüzü’nün en hızlı değerlenen bölgesinde, E-5 karayolu üzerinde yer alıyor. Proje, metro ve metrobüs istasyonlarına, Tüyap Fuar Merkezi’ne, civardaki okul ve sağlık merkezlerine yürüme mesafesinde bulunuyor.

Proje, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile büyüklükleri 64 ile 164 metrekare arasında değişiyor. Projede, peyzaj düzenlemesi yapılmış 2 bin 450 metrekare yeşil alan, geniş park alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, güzellik salonu, tenis kortu, oyun parkı, futbol sahası, çocuk kulübü, mağaza ve dükkanlar, basketbol sahası, parti/toplantı salonu, kafe ve restoran, resepsiyon hizmeti, açık ve kapalı otopark alanları ile 7/24 güvenlik hizmeti gibi sosyal olanaklar bulunuyor.

Teslim Tarihi ne zaman?

Ödül İstanbul projesinin ilk iki bloğunun teslimleri başladı. Diğer blokların teslimleri ise etap etap yapılacak. Projenin tamamının 2023 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Ödül İstanbul fiyatlar ne kadar?

İstanbul konut projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca bu proje, Beylikdüzü’nde tatil köyü konforu ve izole yaşam olanağı sunan büyük bir proje. Proje, geniş sosyal olanakları ve merkezi konumu ile dikkat çekmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular

Ödül İstanbul nerede?

Ödül İstanbul, İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır.

Konut blok sayısı ne kadar?

Bu projede toplam 8 adet konut bloğu bulunmaktadır.

Toplam kaç daire var?

Söz konusu projede toplam 2 bin 683 daire bulunmaktadır.

Projede kaç ticari ünite var?

Bu projede 102 ticari ünite bulunmaktadır.

Konut projesinde teslim tarihi ne zaman?

İstanbul konut projesinin ilk iki bloğunun teslimleri başladı. Diğer blokların teslimleri ise etap etap yapılacaktır. Projenin tamamının 2023 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Projede daire fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde satılık daire fiyatları 2 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…