Kategoriler
Proje Haberleri

Odunluk Opera vade farksız daire satışları devam ediyor

Odunluk Opera, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan bir projedir. Daire ve işyerlerinden oluşan proje Ergünkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Hem yatırımlık, hem oturmalık olarak değerlendirilecek dairelerin satışları devam etmektedir. Dairelerin özellikleri, proje detayı ve fiyatları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Odunluk Opera, 4.000 metrekare avluya sahiptir. 65 adet ticari alan ve dairelerden oluşan karma bir projedir. Projede 1+1, 2+1 ve 1+1 loft daireler yer almaktadır. Dairelerde franke ankastre set bulunmaktadır. Dairelerin dış kapısı güvenlik için çelik kapıdır. Banyolarda duş kabini hazır olarak bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış asansör ile sağlanmaktadır. Konut girişlerinde vestiyer hazır olarak bulunmaktadır. Laminat ve seramik zemin kullanılmaktadır. Dairelerin kendilerine özel balkonları bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak yerden ısıtma sistemi mevcuttur.

Odunluk Opera, dairelerinin güvenliği 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Fiber internet ve uydu sistemi vardır.

Odunluk Opera konum özellikleri ve daire fiyatları

Proje alışveriş merkezi ve sağlık hizmetlerine yakın konumdadır. Mihraplı Parkı 500 metre, Carrefour SA 600 metre, Bauhaus 450 metre, Suryapı AVM 270 metre, Özel Jimer Hastanesi 10 metre mesafededir. Daha uzak yerlere ulaşmak için hem özel araç hem de toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşımada otobüs ve metro kullanılmaktadır. Lise, ilkokul ve ortaokula da yakın mesafededir.

Odunluk Opera daire satışları devam etmektedir. 1+1 loft daireler brüt 76, net 58 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin şu anki satış fiyatı 3 milyon 190 binden başlamaktadır. 2+1 daireler brüt 228, net 175 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anki fiyatları 5 milyon 480 binden başlamaktadır. 1+1 daireler brüt 143, net 110 metrekare kullanıma sahiptir. Fiyatları ise 3 milyon 400 binden başlamaktadır.

Dairelerin fiyatları konumları ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de fiyatlarda değişimler meydana gelmektedir. Güncel fiyatlar için firmanın kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (553) 777 15 16 numarasını arayabilirsiniz. Bu numaradan ayrıca firmanın sunduğu 12 ay vade farksız ödeme kolaylığını da öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız