Kategoriler
Proje Haberleri

Oksijen Park Gözdağı 2023 yılı Mayıs ayında teslim

Oksijen Park Gözdağı İstanbul’un en gözde semtlerinden birisi olan Pendik’te yer almaktadır. Çok sayıda modern ve lüks dairenin bulunduğu proje STS Grup İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Şu anda inşaat aşamasında olan dairelerin 2023 yılı Mayıs ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. Satışta olan dairelerin özellikleri ve fiyatları hakkında detaylar için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Projede yer alan dairelerin özellikleri

Oksijen Park Gözdağı projesinde büyüklükleri değişen toplam 129 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerden en küçükleri 1 oda 1 salon olan dairelerdir. 1+1 olan dairelerde mutfak yaşam alanı içinde bulunmaktadır. Birleşik olan mutfak ve salonun dışında bir adet banyo ve bir adet de yatak odası bulunmaktadır. Bu daireler tek başına yaşayan gençler için ideal büyüklüktedir. Çekirdek aileler için ise 2+1 daireler daha uygundur. 2 oda 1 salon dairelerde salon ile mutfak ayrıdır. Yatak odasına ek olarak 2 adet banyo bulunmaktadır. Banyolardan bir tanesi ortak kullanım için diğeri yatak odası içinde anne baba kullanımı içindir.

Oksijen Park Gözdağı projesinin geniş dairelerinden birisi olan 3+1’ler iki tiptir. Daha büyük ve daha küçük olarak iki şekilde olan 3 oda 1 salon dairelerde de 2 adet banyo bulunmaktadır. Son olarak projenin en geniş daireleri olan 4 oda 1 salon dairelerde de 2 adet banyo bulunmaktadır.

Dairelerin tümünde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında manzara izleyip temiz hava almak mümkündür. Konutların iç kapıları özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise çelik kapı olarak hazırlanmıştır.

Oksijen Park Gözdağı daire fiyatları ne kadar?

Projedeki en küçük daireler olan 1+1’ler 44 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin fiyatları hakkında net bir bilgi verilmemektedir. Ancak 84 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 2 milyon 480 binden başlayan fiyatlara sahiptir. İki farklı tipi bulunan 3+1’lerden küçük olanı 94 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu daireler 3 milyon 350 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Daha geniş olan 3 oda 1 salon daireler 174 metrekare kullanım alanına sahiptir. Şu anda fiyatları 8 milyon 580 binden başlamaktadır. Projenin en geniş daireleri olan 4+1’ler ise 230 metrekare büyüklüğündedir. Şu dairelerin fiyatları hakkında da net bir bilgi verilmemektedir.

Dairelerin güncel fiyatlarını öğrenmek için 0 (850) 242 07 87 numarası bulunmaktadır. Ayrıca 0 (505) 042 52 34 cep telefonunu da arayabilirsiniz. 

Projenin konumu ve sosyal donatıları hakkında bilgi almak için tıklayınız