Kategoriler
Proje Haberleri

Okumuş Gayrimenkul Çekmeköy daireleri satışta

Okumuş Gayrimenkul Çekmeköy projesi farklı daire seçenekleri ile dikkat çekiyor. İnşaat aşamasında olan projede farklı büyüklükte dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Okumuş Gayrimenkul Çekmeköy projesi 6 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Farklı büyüklükte ve tipte 70 adet daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamı birinci sınıf kalitede malzemeler ile hazırlanmıştır. 1+1 ve 2+1 dairelerde sadece bir adet ortak kullanım banyosu vardır. Daha geniş dairelerde ise hem ortak kullanım banyosu hem ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir alanda yer almaktadır. Daire büyüklüklerine göre bazı dairelerde yatak odasına ek olarak giyinme odası da bulunmaktadır. Balkonlu dairelerin balkonları geniştir. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanılmaktadır. Konutların kışın ısınması merkezi ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. Yazın serinlemek içinse istenildiğinde klima kullanılmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi vardır. Bu sistem hem insan hem yük taşımak için elverişlidir.

Okumuş Gayrimenkul Çekmeköy projesinde 24 saat kesintisiz özel güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Bu güvenlik sistemlerine ek olarak kameralı güvenlik de bulunmaktadır. Araç park etmek için hem açık hem kapalı otopark bulunmaktadır. Elektrik kesintisi için jeneratör, su kesintisi için hidrofor ve su deposu vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur. Site içinde çocukların güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Okumuş Gayrimenkul Çekmeköy fiyatları

Projede yer alan dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. 1 oda 1 salon 57 metrekare daireler 1 milyon 950 binden başlayan fiyatlarla satışta. 2 oda 1 salon 72 metrekare daireler şu anda 2 milyon 500 binden başlamaktadır. Ayrıca 3+1 163 metrekare daireler 5 milyon 500 bin 4+1 220 metrekare kullanım alanına sahip daireler 7 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Proje hakkında daha fazla detay almak ve güncel fiyatları öğrenmek için 0 (216) 640 40 61 ve 0 (554) 295 92 39 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız