Kategoriler
Proje Haberleri

Olcay Saray Kent satışları devam ediyor

Olcay Saray Kent projesi Olcaylar Group İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi’nde yer almaktadır. Beylikdüzü konut projesinde daire satışları ise tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri, büyüklükleri, satılık daire fiyatları, teslim tarihi hakkında detaylı bilgiye haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Kavaklı Mahallesi, Kanarya Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerinde zemin kat + 3 normal katlı konut blokları yer almaktadır. Daire tiplerine baktığımızda ise 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinin projede yer aldığı görülmektedir. Ayrıca projede ısınma sistemi ise merkezi ısınma sistemlidir.

İstanbul konut projesinde kamelyalar, çocuk oyun alanları yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde zemin katlarda ticari üniteler de yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan daire tipleri, büyüklükleri hakkında detaylı bilgiler yer almamaktadır. Ayrıca projede yer alan dairelerin fiyatları ve ödeme planı hakkında da bilgiler henüz firma tarafından paylaşılmamıştır. Bilgiler belli olduğunda detaylar buradan paylaşılacaktır.

Olcay Saray Kent nerede yer alıyor?

Söz konusu konut projesi Kavaklı Mahallesi, Kanarya Caddesi, No: 42 Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer almaktadır. Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 601 01 01 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…