Kategoriler
Proje Haberleri

Oliva Evleri 3 Bursa güncel fiyatlarla satışta

Oliva Evleri 3 Bursa projesi ferah yaşam alanları ve çeşitli sosyal donatıları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Bursa’nın Osmangazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yedikardeş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 7 katlı 3 blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yedikardeş İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 7 katlı 3 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan normal ve dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 128 ile 135 metrekare arasında değişmektedir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 138 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havazu, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve çeşitlik sosyal olanaklar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Oliva Evleri 3 Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Osmangazi İlçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje merkezi konumu ile oldukça dikkat çeken bir noktada yükselmektedir. Çevresinde park alanları, market ve semt pazarı yer almaktadır. Bununla birlikte toplu taşıma araçlarına yakın mesafede yer almaktadır.

Oliva Evleri 3 Bursa fiyatları ne kadar?

Oliva Evleri 3 Bursa projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 128 ile 135 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.125.000 TL ile 1.295.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 138 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.550.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 692 79 83 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…