Kategoriler
Proje Haberleri

Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece satışta

Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece projesi, İstanbul’un Büyükçekmece Gölü’ne yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Proje Önay Grup firması tarafından hayata geçirilmektedir. Yeni nesil lüks anlayışı ile tasarlanmış olan konut projesi, kendinizi şımartacağınız zamanları, kendi konağınızda yaşamanın ayrıcalığı Büyük Konaklar’da sunuyor. Proje, Önay Grup tarafından hayata geçiriliyor ve toplamda 27 adet villadan oluşuyor. Konut tipleri arasında farklı metrekare seçenekleri sunulurken, teslim tarihi Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Proje Özellikleri

Önay Grup, villa projeleriyle tanınan bir inşaat şirketidir. Şirketin son projesi, farklı tiplerde 27 konut içeren bir villa projesidir. Bu yazıda, Önay Grup’un bu projesinin tüm bilgilerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

Proje, farklı tiplerde 27 villadan oluşmaktadır. Bunlar, Akasya Konak, Begonya Konak, Yasemin Konak, Sümbül Konak, Defne Konak, Nergis Konak, Gül Konak, Hanımeli Konak, Safran Konak, Reyhan Konak, Sarmaşık Konak, Ihlamur Konak, Açelya Konak, Kardelen Konak, Lavanta Konak, Papatya Konak, Zambak Konak, Manolya Konak, Menekşe Konak, Karanfil Konak, Nilüfer Konak, Mimoza Konak, Erguvan Konak, Leylak Konak, Kamelya Konak, Sardunya Konak ve Orkide Konak adıyla pazarlanmaktadır. Konutlar arasında metrekare alanı açısından belirgin bir farklılık bulunmaktadır. Konutların büyüklükleri 621 ila 664 metrekare arasında değişmektedir.

Bu villa projesinin yapımını üstlenen firma Önay Grup’tur. Önay Grup, İstanbul merkezli bir inşaat şirketidir. Firma, uzun yıllardır sektörde varlığını sürdürmektedir ve sayısız projeye imza atmıştır. Önay Grup, projelerinde kaliteli işçilik ve malzeme kullanımına öncelik vermektedir. Bu proje, Aralık 2024’te teslim edilecektir.

Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece fiyat ve ödeme planı

Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece projesi müşterilerine özel ödeme seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca projede satılık konak fiyatları ise 2 milyon 200 bin dolardan başlamaktadır.

Konutlar, ankastre beyaz eşyalar, interkom sistemi, kombi, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, çamaşır odası, duşakabin, teras, balkon, veranda, depo/kiler, hizmetli odası gibi özelliklerle donatılmıştır.

Proje, yürüyüş parkuru, kamelya, göl manzarası, havuz manzarası, açık otopark, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, güneşlenme terası, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, güvenlik, kameralı güvenlik gibi birçok site özelliğine de sahip.

Bina özellikleri arasında su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, asansör, yük asansörü, paratoner gibi özellikler de bulunmaktadır.  Proje, yapı denetimi yapılmış, zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, yalıtım yönetmeliğine uygun, radye temel ve tünel kalıp gibi inşaat teknikleri kullanılarak hayata geçirilmiştir.

Projenin Konumu

Proje, İstanbul’un birçok eğitim kurumu, hastane, alışveriş merkezi ve turistik mekanlarına yakın bir konumda bulunuyor. Proje, Beykent Üniversitesi’ne 6 km, Kolan Hastanesi’ne 3 km, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 5,7 km, İstanbul Havalimanı’na ise 37 km uzaklıkta yer almaktadır.

İnşaat teknikleri

Taşıyıcı sistem dizayn ve tasarım hesaplarında, ülkemizde yürürlükte olan Türk şartnameleri (TS498, TS500) ve Türk Deprem Yönetmeliği’nin yanı sıra, uluslararası düzeyde kullanılmakta ve geçerliliği olan Uniform Building Code, International Building Code, ACI 318-11 (American Concrete Institute) yönetmelikleri/şartnameleri de esas alınmıştır. Konakların bulunduğu yaklaşık 48.000 m² alanın sondaja dayalı zemin etütleri yapılmış ve JetGrout sistemi ile zemin güçlendirilmiştir. Tüm konakların göl manzarasından en iyi şekilde faydalanması için eğimli olan araziye istinat perdeleri oluşturulmuş ve istinat perdelerinin temelleri fore kazıklı temel olarak 2,5 ile 3 metre genişliğinde ve 50 cm yüksekliğinde inşa edilmiştir.

Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece projesi, İstanbul’un prestijli bir lokasyonunda yer almaktadır. Söz konusu proje yepyeni bir lüks yaşam anlayışıyla tasarlanmış olan 27 adet villadan oluşmaktadır. Projenin özellikleri arasında ankastre beyaz eşyalar, interkom sistemi, kombi, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası mevcuttur. Ayrıca çamaşır odası, duşakabin, teras, balkon, veranda, depo/kiler, hizmetli odası, yürüyüş parkuru bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca kamelya, göl manzarası, havuz manzarası, açık otopark, kapalı otopark, merkezi uydu bulunmaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

  1. Projede hangi tipte konaklar bulunmaktadır? Projede 27 adet konak yer almaktadır. Bu konaklar arasında Akasya Konak, Begonya Konak, Yasemin Konak, Sümbül Konak, Defne Konak, Nergis Konak, Gül Konak, Hanımeli Konak, Safran Konak, Reyhan Konak, Sarmaşık Konak, Ihlamur Konak, Açelya Konak, Kardelen Konak, Lavanta Konak, Papatya Konak, Zambak Konak, Manolya Konak, Menekşe Konak, Karanfil Konak, Nilüfer Konak, Mimoza Konak, Erguvan Konak, Leylak Konak, Kamelya Konak, ve Sardunya Konak yer almaktadır.
  2. Bu projenin konum avantajları nelerdir? Proje, İstanbul’un birçok eğitim kurumu, hastane, alışveriş merkezi ve turistik mekanlarına yakın bir konumda yer almaktadır. Beykent Üniversitesi’ne 6 km, Kolan Hastanesi’ne 3 km, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 5,7 km, İstanbul Havalimanı’na ise 37 km uzaklıkta yer almaktadır.
  3. Proje hangi inşaat teknikleri kullanılarak hayata geçirilmiştir? Proje, yapı denetimi yapılmış, zemin etüdü yapılmış, deprem yönetmeliğine uygun, yalıtım yönetmeliğine uygun, radye temel ve tünel kalıp gibi inşaat teknikleri kullanılarak hayata geçirilmiştir.
  4. Büyükçekmece projesi ne zaman teslim edilecektir? Projenin teslim tarihi Aralık 2024 olarak belirlenmiştir.
  5. Önay Büyük Konaklar Büyükçekmece projesi hakkında detaylı bilgi almak için kiminle iletişime geçebilirim? Proje hakkında daha fazla bilgi almak için, Behçet Kemal Çağlar Bulvarı İski Yolu Caddesi No:13 Büyükçekmece adresinde yer alan proje ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Telefon numarası: 0212 853 13 13.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 853 13 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…