Kategoriler
Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik 30 daireyi satışa açtı

Ondörtüç Pendik projesi, İstanbul Pendik’te İnsay Yapı tarafından inşa edilen bir konut projesidir. Projede toplam 252 konut ve 15 ticari birim yer almaktadır. İstanbul’un değerli bölgelerinden Pendik’te inşa edilen Ondörtüç Pendik projesi, 30 dairelik satışıyla konut yatırımcılarının ilgisini çekiyor. İnşaatı tamamlanmış olan proje, kaliteli ve konforlu yaşam alanları sunuyor. Bu yazıda, Ondörtüç Pendik projesinin özelliklerine ve satış detaylarına yer verilecektir.

Ondörtüç Pendik Projesi Hakkında

İnsay Yapı tarafından inşa edilen Ondörtüç Pendik projesi, 9 bin metrekarelik alana sahip. Toplamda 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan projede, 30 adet daire satışa sunuluyor. Projenin özelliklerine baktığımızda 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer almaktadır. Yüzde 85’i balkonlu daireler, geniş depolama alanları projede yer almaktadır.

Konut projesinde yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk parkı, spor alanları, dinlenme alanları mevcuttur. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti ve kapalı otopark yer almaktadır. Metro ve alışveriş merkezine yakın olan proje ödüllü mimar Turgut Toydemir imzası taşımaktadır.

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projenin neredeyse tamamına yakın bir kısmının satışını bitirdiklerini belirtti. Gelen ilgi nedeniyle son 30 dairenin de satışa çıkarıldığı ifade edildi. Projede yer alan dairelerin fiyatları 4 milyon 500 bin TL ila 6 milyon 500 bin TL arasında değişmektedir. Satışlar, yüzde 0,69 faiz oranlarıyla Ziraat Bankası ve Halk Bankası anlaşmalı olarak gerçekleşmektedir.

Ondörtüç Pendik daire fiyatları ne kadar?

Ondörtüç Pendik projesinde yer alan dairelerin fiyat aralığı 4 milyon 500 bin TL ila 6 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Satışlar, yüzde 0,69 faiz oranlarıyla Ziraat Bankası ve Halk Bankası anlaşmalı olarak gerçekleşiyor.

Projedeki 30 adet dairenin neredeyse tamamı satılmış durumda. İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, son 30 daireyi de satışa açtıklarını belirtiyor. Satın alma işlemlerinin hemen tamamlanarak dairelerin teslim edileceği ve tapuların verileceği bilgisi veriliyor.

Konum Avantajları

Proje, Pendik’in merkezinde yer almaktadır. Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattına birkaç dakikalık yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Ayrıca proje, bölgenin en büyük alışveriş merkezi Viaport’a da kolay ulaşım imkanı sunmaktadır. Ödüllü mimar Turgut Toydemir imzasını taşıyan projede, dört bir yanı sağlık kuruluşları ile çevrili ve özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafede yer almaktadır. Proje ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’na ve eğitim kurumlarına da yakın konumdadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0216 314 14 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…