Kategoriler
Proje Haberleri

Ondörtüç Pendik metro için geri sayıma başladı

Pendik’te inşa edilen Ondörtüç Pendik projesi İnsay Yapı tarafından hayata geçirilmiştir. Bu projeye yürüme mesafesinde yer alan Pendik-Tavşantepe Metrosu’nun açılışına ise geri sayım başladı. 2022 yılının ilk yarısında yolcu taşımaya başlaması beklenen metro hakkında İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık şunları söyledi: “Metro istasyonu, konut projemize neredeyse 800 metre uzaklıkta. Açıldığı zaman hem semt sakinlerine ulaşım rahatlığı sağlayacak, hem de projemizin değerini katlayacak” dedi.

Ondörtüç Pendik Konut Projesinin Değeri Katlanacak

Doğa ile iç içe olan ve kentin en değerlen bölgelerinden Pendik’te inşa edilen “Ondörtüç Pendik” konut projesi sakinlere hızlı ve emniyetli ulaşım rahatlığıyla da ayrı bir rahatlık sunmaktadır. Proje, kentin kalabalığından uzak doğanın içerisinde yaşam sunmaktadır. Ayrıca açılışına az kalan Pendik-Tavşantepe Metrosu ile kentin her yerine kolay ulaşım avantajı sunmaktadır.

İnşası devam eden Pendin Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki metro hattının konut projesine birkaç dakikalık yürüme mesafesinde olduğunu söyleyen Çulhalık, “Metronun açılmasına çok az kaldı. 2022 yılının ilk yarısında yolcu taşımasını bekliyoruz. Tavşantepe Metrosu, projemize 800 metre uzaklıkta yer alıyor. Ayrıca açıldığı zaman bölgede oturanlara çok büyük ulaşım rahatlığı sağlayacak. Bunun yanı sıra bölgenin değeri de katlanacak. Yetkililer Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı metrolarında inşaatın devam ettiğini söylüyor. Pendik-Tavşantepe Metro İstasyonu’ndan başlayıp Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sona eren 7,5 kilometrelik metro hattında dört adet durak bulunmaktadır” dedi.

Metro İstasyonu Konut Projesine Yakınlığıyla Dikkat Çekiyor

Pendik’in merkezinde konumlanan “Ondörtüç Pendik” konut projesi, merkez lokasyonlara yakınlığıyla ön plana çıkıyor. Proje, Pendik’in en büyük AVM’si Viaport’a da kısa sürede ve kolayca ulaşım fırsatı sunmaktadır. Ödüllü mimar Turgut Toydemir’in tasarladığı projenin çevresinde sağlık kuruluşlarının yer alıyor. Ayrıca özel hastanelerin yanı sıra Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 3 dakikalık mesafededir. Konut projesi Sabiha Gökçen Havalimanıyla hızlı feribota ise 15 dakika mesafededir. Ayrıca eğitim kurumlarına da komşu olacak mesafede konumlanmaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…