Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Öniz 500 Evler satışları başladı

Öniz 500 Evler Ankara Sincan’da yer alan bir projedir. Yapımcı firması ASM Group olan proje inşaat aşamasındadır. Farklı büyüklüklerde çok sayıda dairenin satışına başlanan projede teslimatlar 2025 yılının 4. çeyreğinde gerçekleştirilecek. Proje hakkında diğer merak edilenler, dairelerin özellikleri ve fiyatları haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Öniz 500 Evler, 14 bloktan oluşan dev bir projedir. Projede toplam 29 adet dükkan, 518 adet konut yer almaktadır. Konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin her biri konforlu, kullanışlı ve ailelerin rahat edebileceği şekilde tasarlanmaktadır. Isıtma sistemi olarak merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Bu asansörler hem insan hem yük taşımaya elverişlidir. Ayrıca geniş koridorlar ve özel rampalar ile engelli vatandaşlar da düşünülmektedir.

Öniz 500 Evler sakinlerinin araçlarını park etmesi için 518 araçlık otopark bulunmaktadır. Otopark hem açık hem kapalı otopark olarak hazır bulunmaktadır. Site güvenliği için 7/24 güvenlik sistemi bulunmaktadır. Siteye şifreli giriş çıkış bulunmaktadır. Uzaktan kumandalı kapalı otopark sistemi bulunmaktadır. Spor yapmak isteyenler için basketbol, tenis kortları, bisiklet yolları, yürüyüş alanları mevcuttur. Ayrıca çocukların oyun oynaması için özel çocuk oyun parkları da vardır.

Öniz 500 Evler konumu ve satış fiyatları

Proje merkezi konumda yer almaktadır. Ankara Batı Adalet Sarayı 5 dakika, Göksu Parkı 12 dakika ve Eryaman Hızlı Tren ve Banliyo 10 dakika uzaklıktadır. Ayrıca  Optimum AVM 13 dakika ve Harikalar Diyarı 15 dakika mesafededir. Daha uzak mesafelere ulaşım için hem özel araç hem toplu taşıma kullanılmaktadır. Sağlık hizmeti olarak ise Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi 10 dakika, Nafiz Körez Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesine 8 dakika uzaklıktadır.

Öniz 500 Evler projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin satışları devam etmektedir. 2 oda 1 salon olan evler 99 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 750 binden başlamaktadır. 3 oda 1 salon daireler 132 metrekare büyüklüğündedir. Fiyatları 2 milyondan başlamaktadır. 4 oda 1 salon olan en büyük daireler ise 150 metrekare büyüklüğündedir. Bu dairelerin şu anda fiyatı 2 milyon 500 binden başlamaktadır. Güncel fiyatlar ve daha fazla bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0554 854 73 72 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız