Kategoriler
Proje Haberleri

Optimum Meydan’da yüzde 10 peşinatla ödeme

İstanbul’un Pendik ilçesinde, Optimum Yatırım Geliştirme firması imzasıyla hayata geçirilen Optimum Meydan konut projesi, toplam 6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

114 daireden oluşan projede toplam 2 konut bloğu mevcut. Projede 13 de ticari alan var. Projede 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutların net büyüklükleri, 40 metrekare ila 100 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Aralık 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Optimum Meydan konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 259 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 466 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 3+1 tipteki daireler ise 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Projede yüzde 10 peşinat verilip sonrasında yüzde 15 ara ödeme yapılıyor, kalan kısımda şirket bünyesinde 120 ay vadelendiriliyor.

Optimum Meydan konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, restoran, kapalı otopark, güvenlik, kameralı güvenlik yer alıyor. Projede 1650 metrekarelik de yeşil alan mevcut.

Asansörlü projede ebeveyn banyosu da mevcut. Projede su deposu ve hidrofor da var.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Projede görüntülü intercom sistemi, merkezi kablolu televizyon ve uydu TV de mevcut.

Aile yaşamına uygun olarak tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla ilgi görüyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, Anadolu yakasının gelişmekte olan bölgelerinden Kurtköy’de hayata geçiriliyor. Proje; Sabiha Gökçen Havalimanı’na, Kurtköy Anadolu Lisesi’ne, Kurtköy Pendik Bağlantı Yolu’na, Teknopark İstanbul gibi yerlere kolay ulaşılabilir bir noktada yükseliyor.

Optimum Meydan konut projesi, Yenişehir Mah. Akkaya Sok. No: 15 34912 Pendik/İstanbul adresinde yer alıyor.

Proje ile ilgili olan bilgilere 0216 378 85 83 numaralı telefondan ulaşılıyor.