Kategoriler
Proje Haberleri

Ordu Life 2 yüzde 1.20 faiz oranı ile satışta

Ordu Life 2 projesi ferah yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Altınordu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Akdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 artı 1 normal daireler ile 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Asansör, hidrofor, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde High Gloss beyaz mutfak dolabı ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Ordu Life 2 konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Ordu’nun Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Ordu Life 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede 1.20 faiz oranı ile konut kredisi sağlanmaktadır. Brüt 70 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 599.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 759.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Haziran 2022 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 233 11 37 veya 0 (546) 295 34 33 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…