Kategoriler
Proje Haberleri

Orka 3 Ortaca daireleri banka kredisi imkanı ile satışta

Orka 3 Ortaca projesi Muğla, Ortaca’da yer alan bir projedir. Atlas Ayz Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satışları devam etmektedir. Satışta olan dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve satış imkanları hakkında detaylar haberin devamında bulunmaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Orka 3 iki bloktan oluşan bir projedir. Bir blokta 9 bir blokta 6 olmak üzere toplam 15 adet daireden meydana gelmektedir. Daireler tek tip olup 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin hepsinde balkon vardır. Salon ve mutfak birleşik olarak Amerikan mutfaktır. Mutfak dolapları lake malzemeden hazırlanmıştır. İç kapılar Amerikan kapı dış kapılar çelik kapı olarak tasarlanmaktadır. Her dairede görüntülü diafon vardır. Vestiyer ve şofben dairelerde hazır olarak bulunmaktadır. Kışın ısınmak için yerden ısıtma sistemleri kullanılmaktadır. Yazın serinlemek içinse isteğe bağlı olarak klima kullanılmaktadır.

Orka 3 dairelerinin güvenliği için kameralı sistem bulunmaktadır. Binalar ısı yalıtımına uygun olarak hazırlanmaktadır. Su kesintileri için özel su deposu vardır. Araç park etmek için site içinde açık otopark alanı vardır. Daire bahçelerinde peyzaj düzenlemesi yapılmaktadır. İklime uygun çiçekler ile çimler site bahçesine yerleştirilmektedir.

Orka 3 projesi konumu ve satışları

Proje şehir merkezinde yer almaktadır. Alışveriş merkezi, hastane, eczane, sağlık ocağı, okul, semt pazarı, manav, park ve spor salonu yürüme mesafesindedir. Hem özel araç hem toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Toplu taşıma aracı olarak otobüs, minibüs, dolmuş kullanılmaktadır.

Orka 3 projesinde daireler şu anda banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Anlaşmalı bankalar ile vadeli şekilde dairelere sahip olmak mümkün. Ayrıca uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Proje daireleri 2 oda 1 salondur. Brüt 90, net 80 metrekare kullanım alanına sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyatlar ve ödeme planları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (505) 246 50 26 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan ek olarak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…