Kategoriler
Proje Haberleri

Ormanyaka ön satışları başladı

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Ormanyaka projesinde ön satışlar başlamıştır. İstanbul’un ormanlarla çevrili semtlerinden Çekmeköy’de inşa edilmektedir. Ayrıca proje, 3-4 katlı bloklarda, doğal malzemelerin kullanıldığı, geniş bahçe ve teras alanlarıyla müstakil bir yaşamı doğadan kopmadan şehirde yaşama imkânı sunmaktadır.

Proje özellikleri neler?

OrmanYaka projesi, şehirden kopmadan doğanın içinde yaşam kalitesini sunan bir projedir. Konut projesi 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Çam ormanlarının arasında, arazi eğimine uyumlu yerleşimi ile her katında müstakil ev rahatlığı sunmaktadır.

Çekmeköy konut projesi 15 blokta ve 150 adet daireden meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde 16 ticari ünite yer almaktadır. Hem konutlar hem de ticari üniteler satışa çıkmıştır. Projede, her konut bloğu 3-4 kat olacak şekilde tasarlanmıştır. Daire tipleri ise 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır.

OrmanYaka Çekmeköy projesinde doğanın yeşiline birlikte tanıklık edecektir. Bu kapsamda, tüm daireler birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde planlanmıştır. Projenin tamamında bölgenin ruhuna uygun, yaşam alanları ile uyumlu malzemeler tercih edilmektedir. Tüm malzemeler doğaya zarar vermeden ekolojik dengeyi koruyarak seçilmiştir. Ayrıca proje teslim tarihi ise 2025 yılı Aralık ayı olarak planlanmaktadır.

İstanbul, Çekmeköy’de hayata geçirilen proje, 4 milyar lira yatırım değeri ile bölgenin yaşam değerini artıracaktır.

Ormanyaka projesi hakkında merak edilen soruların yanıtları ise şöyle:

Proje nerede yer almaktadır?

Bu proje, İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının Altınşehir durağına 2 kilometre mesafede yer almaktadır.

Ormanyaka Çekmeköy teslim tarihi ne?

Projenin teslim tarihi 2025 yılı Aralık ayı olarak planlanıyor. Konut projesinde şirket finansmanı ile 60 ay vade ve yüzde 1.99 faiz oranı ile konut sahibi olma fırsatı sunulmaktadır.

Projede hangi daire tipleri mevcut?

Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı büyüklüklerde daire tipleri bulunuyor.

Projede sosyal donatıları neler?

Projenin sosyal donatıları arasında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanı, spor alanları, yürüyüş parkuru, kafe ve restoran yer alıyor.

Projeye nasıl ulaşabilirim?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının Altınşehir durağı üzerinden sağlanabiliyor. Ayrıca, proje, TEM otoyolu, E-5 karayolu ve Üsküdar-Çekmeköy-Sultanbeyli metro hattına yakın konumda yer almaktadır.

Projenin güvenliği nasıl sağlanacak?

Projede 7/24 güvenlik hizmeti verilecektir. Ayrıca, projede yangın alarm sistemi, kamera sistemi ve parmak izli giriş sistemi gibi güvenlik önlemleri de alınacaktır.

Projenin çevreye duyarlılığı nedir?

Projede, enerji verimliliği yüksek malzemeler kullanılmaktadır. Ayrıca, projede güneş panelleri gibi yenilebilir enerji kaynakları da kullanılacaktır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…