Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

O’Şah Ayazmend Evleri satışları devam ediyor

O’Şah Ayazmend Evleri Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yer almaktadır. Hayata geçiren firma O’Şah Yapı İnşaat’tır. Çok sayıda lüks daireden oluşan proje, her mevsim tatildeymiş hissi yaşatmaktadır. Projenin detayları, dairelerin özellikleri ve genel olarak fiyatların detayları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

O’Şah Ayazmend Evleri projesi toplam 8.500 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. Bu alanın yaklaşık 6.000 metrekaresi özel peyzaj alanı olarak tasarlanmaktadır. Geri kalan inşaat alanında ise toplam 125 adet daire yer almaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak hazır bulunmaktadır. 1+1 dairelerden 42 adeti 2+1 dairelerden ise 83 adet vardır. Dairelerin her birinde hem yazın, hem kışın oturmak için balkon bulunmaktadır. Her dairede ortak kullanım banyosunun dışında yatak odasında ebeveyn banyosu da yer almaktadır. Konutlarda birinci sınıf kalitede özel tasarımlı ürünler kullanılmıştır. Bina yatay mimari yapısına sahiptir. Bu nedenle az katlı binalardır.

O’Şah Ayazmend Evleri projesinde 2 adet yüzme havuzu ve 2 adet havuz başı kafeteryası bulunmaktadır. Havuzların ikisi de 250 metrekare büyüklüğündedir. Düzenli spor yapmak ve vücut geliştirmek için fitness salonu vardır. Ayrıca kapalı oyun salonu ve açık oyun alanı da proje içinde yer almaktadır.

O’şah Ayazmend Evleri daire büyüklükleri ve fiyatları

Projede 1+1 ve 2+1 daireler yer almaktadır. 1 oda 1 salon daireler 50 metrekare ile 60 metrekare arasında bir alana sahiptir. Bu dairelerin fiyatları şu anda 1 milyon 33o binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon daireler ise 75 metrekare ile 95 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. Bu daireler ise 1 milyon 665 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

O’Şah Ayazmend Evleri projesinde daireler yakın zamanda kredi kullanımına uygun hale gelecektir. Satışlarda uygun koşullarda takas imkanı da sağlanmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişmektedir. Bu nedenle güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçmeniz gerekir. Bunun için 0541 221 45 95 ve 0537 236 69 90 numaraları bulunmaktadır. Dairelerin satışları hakkında merak ettiklerinizi bu numaralardan öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız