Kategoriler
Proje Haberleri

Oti Life’ta kişiye özel ödeme

Ankara’nın Keçiören ilçesinde, Otisan İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Oti Life konut projesi, toplam 38 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde, 12 katlı bir tek blok bulunuyor. Konut projesindeki tüm daireler, 4+1 tipte tasarlandı. Konut projesindeki daireler, brüt 220, net 193 metrekare büyüklüğe sahip durumdalar.

Yüzde 47’si satılan konut projesi, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda bulunuyor.

Oti Life konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 499 bin TL’den başlıyor. Konut projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Oti Life konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Projede çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kreş, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası, kameriye, açık otopark, kapalı otopark ve sosyal tesis gibi birçok sosyal donatı olanağı yer alıyor.

Su depolu ve jeneratörlü projede asansör de mevcut. Intercom sisteminin yer aldığı projede, ısınma sistemi olarak kombi kullanılıyor. Ebeveyn banyolu ve ebeveyn giyinme odalı projede, duşakabin ve hilton lavabo bulunuyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor. Projenin temeli ise radye temel. Şık ve modern tasarımlı konut projesi, aile yaşamına uygun bir şekilde hayata geçiriliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Ankara’nın gelişmekte olan ilçelerinden Keçiören’de inşa ediliyor. Proje; Yozgat Bulvarı’na da oldukça yakın. Proje; Forum AVM’ye ve çevre yoluna 3 dakika, Etlik Hastanesi’ne 10 dakika ve Antares AVM’ye 14 dakika mesafede yer alıyor.

Oti Life konut projesi, Yükseltepe Mah. 1916. Sok. No: 1, 06220 Keçiören/Ankara adresinde hayata geçiriliyor.

Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0507 676 63 43-0532 626 86 98 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.