Kategoriler
Proje Haberleri

Ovva Cadde projesinde yaşam başlıyor

Ankara’nın Keçiören İlçesi, Ovacık’ta konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Özdemir İnşaat firması tarafından hayata geçirilmiştir. Projede hemen teslim dairelerin satışları da özel fırsatlarla devam etmektedir. Ovva Cadde projesinde oturum başlamaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Ovva Cadde Hangi İmkanları Sunuyor?

Keçiören konut projesi Ovacık Mahallesinde yer alan 5 bin 400 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesi tamamlanmış olup daireler hemen teslim edilmektedir. Proje ticari ve konut olmak üzere iki bloktan meydana gelecek olup lüks mimarisiyle dikkat çekmektedir. Ayrıca projede yer alan daireler akıllı ev sistemlerine sahiptir. Bunun dışında daire içlerinde vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, ankastre set gibi daha birçok özellik mevcuttur.

Ovva Cadde konut projesinin inşaat çalışmaları bitmiş olup, projede daire satışları devam etmektedir. Ancak konut projesi sahip olduğu geniş sosyal olanaklarla dikkat çekmektedir. Site içerisinde kapalı-açık otopark, çocuk oyun alanlar fitness salonu bulunmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamında tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Daireler 5+1 tip olarak tasarlanmış olup brüt 245 metrekare alana sahiptir.

Ankara projesi daire fiyatları ne kadar?

Ovacık Mahallesinde yükselen projede dairelerin fiyatları bulunduğu kata göre farklılık gösterebilmektedir.  Projede satışı devam eden;

245 metrekare 5+1 daireler 3 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ankara Keçiören konut projesi Ovacık’ta konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehrin merkezinde günlük yaşamda ihtiyaç duyulan noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0312 326 15 16 ve 0545 289 79 77 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…