Kategoriler
Proje Haberleri

Özak Göktürk 2 projesinden 1 milyar TL’lik hasılat bekleniyor

İstanbul Göktürk’te tamamlayıp teslim etmeye başladığı Özak Göktürk projesi Özak GYO tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinin 2.etabına başlanmaktadır. Özak Göktürk 2 konut projesi, 10 bin 500 metrekarelik ormana komşu arazide hayata geçirilmektedir. Ayrıca projede daire satışlarına başlanmıştır. Projeden 1 milyar TL’lik hasılat beklenmektedir. Haberle ilgili daha detaylı bilgiye sahip olmak ve Ahmet Akbalık’ın açıklamaları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz…

Özak Göktürk 2 projesi 2023’te teslim edilecek

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, firmanın bugüne dek  birçok nitelikli projeyi hayata geçirdiğini anlatmıştır. Ayrıca “Bütün projelerimizde, verdiğimiz sözlerden çok daha fazlasını zamanından önce yerine getirdik. Sektörün referans aldığı işlere imza attık. 157 konutun bulunduğu Özak Göktürk’ü erken teslim ettik. Taşınmalar başladı. Bu projeden 700 milyon TL hasılat elde ettik” dedi. Akbalık, şimdi de Özak Göktürk-2’de satışlara başladıklarını aktardı. Ayrıca  “10 bin 500 metrekarelik bir arazide, 143 metrekareden başlayan ve 280 metrekareye kadar çıkan 67 butik dairede teras alanları, orman manzarası ve şehrin tüm imkânlarını bir arada sunacağız.

Özak Göktürk 2 teslim tarihi olarak bakıldığında firmanın hedefi projeyi 2023 yılında yapılması planlanmaktadır. Akbalık, projede metrekare fiyatlarının 50 bin TL’den başladığını ifade etti. “İlk projemizde 20-22 bin TL’den satışa başlamıştık. Bu projeden 900 milyon ila 1 milyar TL arasında hasılat bekliyoruz” dedi. Ayrıca maliyetlerdeki yükselişe karşın konutta döviz cinsinden fiyat artış olmadığını söyledi.

Şimdi de otel projesine başlanacak

Akbalık, yeni yatırımlarını planlamaya başladıklarını anlattı. Ayrıca; “Göktürk’te üçüncü projemiz olacak. Bodrum’da bir otel projemiz olacak onu planlama aşamasındayız. İstanbul’un en merkezi konumlarından biri olan Balmumcu’da 8 dönüm arsamız var. Burada butik bir proje olacak” dedi.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…