Kategoriler
Proje Haberleri

Özak Göktürk Mart 2022’de teslim ediliyor

Özak Göktürk konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Eyüp İlçesinde yükselen proje Özak GYO firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar 6 konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Eyüp İlçesi Göktürk Merkez Mahallesi üzerindeki 22 bin metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Özak Göktürk daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde ankastre beyaz eşya, merkezi ısıtma, ebeveyn banyosu, balkon gibi olanaklar yer almaktadır. Ayrıca yerden ısıtma, ebeveyn giyinme odası, depo/kiler gibi olanaklar da dairelerde bulunan özelliklerdir.

Proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde yürüyüş parkuru, market, çocuk oyun alanları, kafe, çocuk-açık yüzme havuzu, restoran gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bunların yanı sıra kamera sistemi, kapalı garaj, güvenlik gibi olanaklar yer almaktadır. İstanbul Eyüp konut projesinde 6 tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1, 4+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 126 metrekare ile 443 metrekare arasında değişmektedir. Proje toplam 157 daireden meydana gelmektedir.

Özak Göktürk konumu ve fiyatları hakkında

Özak Göktürk konut projesi, Eyüp’ün Göktürk Merkez Mahallesinde konumlandırılacaktır. Aynı zamanda proje Levent’e, Maslak’a 15 dakika, İkitelli’ye 20 dakikalık uzaklıktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır. Bu kapsamda satışları devam eden;

3+1 tip daireler 10 milyon 840 bin TL,

5,5+1 tip daireler 10 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin 2022 Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 633 53 53 ve 0537 037 75 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…