Kategoriler
Proje Haberleri

Özbilek Park Konutları Didim satışta

Özbilek Park Konutları Didim projesi ikonik ve modern mimarisi ile bölgeye değer katmak için hazırlanıyor. Projenin konumu Aydın’ın Didim İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özbilek İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. 12.000 metrekare alan üzerindeki site içerisinde 7 blok ve toplam 110 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özbilek İnşaat ayrıcalığı ile tasarlanan proje 12.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı olmak üzere 7 adet modern konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 110 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde 4 adet büyük yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde market ve restoran yer almaktadır. Dış özellikler olarak asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte tüm dairelerde yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin, kiler, şofben ve termosifon gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Özbilek Park Konutları Didim konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Didim İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede daireler Ege denizi ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Denize yalnızca 5 dakika mesafedeki özel konumu ve merkezi lokasyonlara yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Ayrıca Altınkum Plajına 2 kilometre mesafede yer almaktadır.

Özbilek Park Konutları Didim fiyatları ne kadardır?

Özbilek Park Konutları Didim projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik peşin ödemelerle birlikte yarısı peşin, kalan yarısı vadeli ödeme planları bulunmaktadır. Brüt 65 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (256) 813 17 18 veya 0 (539) 665 41 13 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…