Kategoriler
Proje Haberleri

Özcanlar Çarşı Kocaeli satışları devam ediyor

Özcanlar Çarşı Kocaeli projesi Kocaeli İli, Körfez İlçesi’nde yer almaktadır. Özcanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje inşaat aşamasındadır. Konut projesinde yüzde 0.99 faiz oranlı konut kredisi kullanma imkanı bulunmaktadır. Projedeki dairelerin özellikleri, büyüklükleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Özcanlar Çarşı toplam 16 bin 015 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İnşaat alanı üzerinde 56 adet mesken, 1 adet eğitim kurumu ve 18 adet işyeri bulunmaktadır. Konut projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. 2+1 tip daireler brüt 111 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 3+1 tip daireler ise brüt 140 metrekare büyüklüğündedir.

Konut projesindeki dairelerin hepsinde 2 adet balkon vardır. Bu balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. 4 oda 1 salon dairelerde yatak odasına ek olarak giyinme odası da vardır. Hem 3+1lerde hem de 4+1lerde kiler yer almaktadır. Tüm dairelerin iç kapıları özel tasarımlı ve kullanışlıdır. Dış kapılar ise daha güvenli olan çelik kapıdır. Acil durumlar için sığınak vardır. Araç park etmek için her daireye bir adet araçlık otopark alanı vardır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı vardır. Isınmak için yerden ısıtma sistemi kullanılmaktadır.

Özkanlar Çarşı sitesinin güvenliği için 7/24 güvenlik hizmetleri bulunmaktadır. Bu hizmetlere ek olarak kameralı güvenlik sistemleri mevcuttur. Ayrıca dairelerin güvenliği için görüntülü diafon vardır. Sosyal donatı olarak ilk dikkat çekenler çocuklar için özel hazırlanan oyun alanları ve parklardır. Bunların dışında yetişkinler içinse spor salonu vardır.

Özkanlar Çarşı fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon 575 bin TL’den başlamaktadır.

111 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 575 bin TL’den başlamaktadır.

140 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır.

Özkanlar Çarşı Körfez projesinde dairelerinin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Uygun ödeme koşulları, banka kredisi ve güncel fiyatlar için firmayı arayabilirsiniz. Bunun için 0262 527 41 36 ve 0534 577 74 55 numaraları bulunmaktadır. Bu numaralardan proje hakkında bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…