Kategoriler
Proje Haberleri

Özlüce Neva satışları başladı

Özlüce Neva Bursa Nilüfer’de yer alan bir projedir. Ostaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje şu anda inşaat aşamasındadır. Satışları başlayan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Özlüce Neva toplam 2.655 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Yatay mimaride tek blok şeklinde yükselen projede toplam 103 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanmaktadır. 7 katlı binanın her katında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire bulunmaktadır. Dairelerin tamamında balkon bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında kullanmaya elverişlidir. Daire içlerinde özel tasarımlı kullanışlı kapılar vardır. Daire dış kapıları ise güvenli çelik kapıdır. Her dairede vestiyer bulunmaktadır. Banyolarda duş kabini hazır bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfaktır. Fırın, davlumbaz, set üstü ocak mutfaklarda hazır olarak bulunmaktadır. Dairelerin kışın ısınması için doğalgaz kullanılmaktadır. Doğalgaz mutfaklarda da kullanım için hazır olarak yer almaktadır. Dairelerde kombi hazır olarak bulunmaktadır. Binalarda hem ısı hem ses yalıtımı mevcuttur.

Özlüce Neva binasında katlara iniş çıkış için asansör sistemi kullanılmaktadır. Araç park etmek için site içinde kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Sitenin güvenliği için 7 gün 24 saat güvenlik sistemi vardır. Güvenlik hizmetlerine kameralı güvenlik sistemleri de eklenmiştir. Site içinde spor yapmak için özel spor salonu bulunmaktadır.

Özlüce Neva konum avantajı ve satışları

Proje bir çok önemli yere yakın konumdadır. Kreş, cami, ilkokul, ortaokul, lise, cami, eczane, hastane gibi alanlara yürüme mesafesindedir. Diğer uzak bölgelere ulaşım içinse hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Toplu taşıma olarak metro ve otobüs durakları yakındır.

Özlüce Neva daireleri banka kredisi ile satılmaktadır. Daireler şu anda 2 milyon 99 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları büyüklüklerine göre değişmektedir. Ayrıca zaman içinde de fiyatlarda artış olmaktadır. Daireler şu anda inşaat aşamasındadır. 2023 yılı Ekim ayında dairelerin teslim edilmesi planlanmaktadır. Güncel fiyatları öğrenmek için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (224) 483 35 43 ve 0 (533) 305 83 93 numaraları bulunmaktadır. 

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız