Kategoriler
Proje Haberleri

Özsubaşı Paradise lansman fiyatlarıyla satışta

Özsubaşı Paradise konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Aydın’ın Efeler İlçesinde yükselen proje Özsubaşı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Efeler İlçesi Ata Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Aydın konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir. Ayrıca daire içlerinde vestiyer, kiler, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 167 metrekare ile 180 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında kameralı güvenlik sistemi, daire içerisinden asansör çağırma, sığınak, kapalı otopark gibi olanaklar da sunulmaktadır.

Özsubaşı Paradise fiyatları ne kadar?

Aydın konut projesinde satışları devam eden;

167 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 350 bin TL,

170 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 450 bin TL

180 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Özsubaşı Paradise nerede yer alıyor?

Konut projesi Aydın İli, Efeler İlçesi, Ata Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 501 81 49 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…