Kategoriler
Proje Haberleri

Özyıldızlı Nova Villaları lansman fiyatlarıyla satışta

Özyıldızlı Nova Villaları peojesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özyıldızlı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 10 adet ikiz villa ve 5 adet tekli villa olmak üzere toplam 25 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar dubleks 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 10 adet ikiz villa ve 5 adet tekli villa olmak üzere toplam 25 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar dubleks 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dubleks villaların büyüklüğü brüt 200 metrekare olmaktadır. Villalar deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Şifreli site giriş ve çıkışları bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her villaya özel otopark alanı mevcuttur. Üstelik her villaya özel bahçe alanı bulunmaktadır. Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun araç park yeri, geniş koridor, rampa, oda kapısı, park ve tutamak bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. İsteğe göre mutfak dizayn edilebilmektedir. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Çamaşır odası ve kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır. Villaların zemin katında; mutfak, salon, 1 adet yatak odası ve tuvalet bulunmaktadır. Üst katında ise; 3 adet yatak odası, tuvalet, giyinme odası ve ütü odası yer almaktadır.

Özyıldızlı Nova Villaları nerede yer alıyor?

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Arapçiftliği Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde okullar, cami, market ve sağlık ocağı gibi birçok alan mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Özyıldızlı Nova Villaları fiyatları ne kadardır?

Özyıldızlı Nova Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks villaların fiyatı 1.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (380) 524 33 06 veya 0 (539) 361 65 33 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…