Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Paipurth City satışları devam ediyor

Paipurth City, Kocaeli Karamürsel’de yer alan bir projedir. Paipurth İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. İzmir, Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde başarılı projeleri bulunan firmanın yeni projesi de ilgi görecek gibi. Proje hakkında detaylar, dairelerin özellikleri ve satışları hakkında detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Paipurth City, 4.969 metrekare alan üzerine kurulan bir projedir. Projede toplam40 adet konut bulunmaktadır. Konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Oda sayısı değişmese bile daireler kendi aralarında da büyüklüklerine göre farklı tiplere ayrılmaktadır. Projedeki her dairenin kendine özel balkonu bulunmaktadır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Dairelerde Amerikan mutfak ve Amerikan kapı mevcuttur. Konutların dışarı açılan kapıları güvenlik için çelik kapıdır. Mutfak kısmına fırın ve set üstü ocak hazır olarak bulunmaktadır. Daha modern ve hoş görünen spot aydınlatmalar mevcuttur. Dairelerde ayrıca vestiyer ile gömme dolap da hazırdır.

Paipurth City, binalarında ısı ve ses yalıtımı mevcuttur. Hem daireler arasında hem de daire ile dışarısı arasında ısı ve ses geçirmeme özelliği mevcuttur. Araç parkı için her daireye özel kapalı otopark alanı bulunmaktadır. Isınma doğalgaz kombi ile sağlanmaktadır. Yaz aylarında serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Dairelerin her birinde klima ve kombi hazırdır.

Paipurth City daire satışları

Projede çok sayıda daire tipi bulunmaktadır. 2 oda 1 salon olarak hazırlanan daireler 70 metrekare ile 90 metrekare arasında kullanım alanına sahiptir. 3 oda 1 salon olan daireler ise 95 metrekareden 114 metrekareye kadar genişleyerek ilerlemektedir.

Dairelerin fiyatları büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik göstermektedir. Şu an fiyatlar hakkında bir bilgi verilmemektedir. Ancak dairelerin 0,99 krediye uygun olduğu belirtilmektedir. Proje, daireler, fiyatlar ve ödeme koşulları hakkında geniş bilgi için firma ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim için 0 (531) 717 68 98 numarasını arayabilirsiniz. Ek olarak soru sorup proje hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız