Kategoriler
Proje Haberleri

Pala Mahall Saphire Konakları lansmana özel fiyatlarla satışta

Pala Mahall Saphire Konakları projesi muhteşem bir lokasyonda yükselen proje İstanbul’un Bahçelievler İlçesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Pala İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Yeşillikler içinde konumlandırılan site içerisinde 2 blok ve 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 5 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pala İnşaat firması imzası taşıyan ve yemyeşil alan içerisinde konumlanan projede her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bloklarda toplam 40 adet dubleks daire yer almaktadır. Üstelik daireler 5 artı 2 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte yemyeşil ve ferah bahçe alanı yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu, jeneratör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Gömme dolap, vestiyer, ebeveyn banyosu, klima, spot aydınlatma, PVC doğrama ve ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Pala Mahall Saphire Konakları konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Bahçelievler İlçesi Bahçelievler Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğa ile iç içe konumda olan proje aynı zamanda şehir manzarasına sahiptir. İlkyuva metrosuna 1 dakika mesafede ve toplu taşıma araçlarına çok yakın konumdadır. Üstelik çevresinde market ve park alanı yer almaktadır.

Pala Mahall Saphire Konakları fiyatları ne kadar?

Pala Mahall Saphire Konakları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 175 metrekare olan 5 artı 2 dubleks dairelerin arka bahçeye bakanları 8,900,000 TL, ön görünümlü olanları ise 11,000,000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi ise Mart 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (212) 502 28 88 veya 0 (532) 631 99 36 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız