Kategoriler
Proje Haberleri

Palm City Modern peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı

Palm City Modern dikkat çeken mimari yapısı ve konforlu bir yaşam fırsatı sunan özel bir villa projesidir. Projenin konumu Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Gençer Group tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde her biri 3 katlı 178 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gençer Group güvencesi ile yükselen projede her biri 3 katlı toplam 178 adet modern villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 186 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi ve spor alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya özel yeşil alanlar yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar bağımsız ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Palm City Modern konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Döşemealtı İlçesi Altınkale Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje muhteşem bir doğa havasına sahiptir. Üstelik Orhan Veli Caddesi üzerinde yer alan bu konutlar ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Palm City Modern projesinde 60 ay firma finansmanı ile vade imkanı sağlanmaktadır. Bunun haricinde ise peşin alımlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Brüt 189 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 konut tipindeki villalar 8.000.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 033 58 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…