Kategoriler
Proje Haberleri

Palmiye Konutları Meram’da yükseliyor

Durmaz Yapı firması tarafından Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak Mahallesi’nde hayata geçirilen Palmiye Konutları Konya projesinde satılar tüm hızıyla devam ediyor. Konut projesi iki konut bloğundan meydana geliyor. Projede farklı aile yapısına uygun ve büyüklüklerde daire seçenekleri yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Uluırmak Mahallesi Paşalı Köprü’de yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilen projede iki adet konut bloğu ve bu konut bloğunu çevreleyen sosyal ve yeşil alanlar yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 tipinde daire seçenekleri yer alıyor.

Projede yer alan dairelerde adsl, duvar kağıdı, laminat zemin, duşakabin, kiler, akıllı ev sistemi, ısıcam, amerikan kapı, fiber internet, görüntülü diafon çelik kapı gibi bir çok özellik yer alıyor.

Palmiye Konutları Konya fiyatları ne kadar?

Palmiye Konutları Meram projesinde yer alan konutların satışları devam ediyor. Bu kapsamda satışları devam eden brüt 155 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 420 bin TL’den başlıyor. Projedeki brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatlar ise 500 bin TL’den başlıyor.

Projede kapalı otopark, açık otopark, kamelyalar, kapıcı dairesi, güvenlik, çocuk oyun alanları, asansör, hidrofor, kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, uydu, jeneratör, yangın merdiveni gibi bir çok özellik yer alıyor.

Proje nerede yer alıyor?

Konya, Meram, Uluırmak Mahallesi’nde yer alan proje Ahmet Özcan Caddesi’ne 500 metre, Karatay Belediyesi’ne 1 km, Meram Belediyesi’ne 1 km, Kültür Park’a 2 km ve Mevlana Müzesi’ne ise 2 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0332 350 65 64

Diğer proje haberleri için tıklayınız…