Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Pamirler Villaları Urla’da satışta

Pamirler Vilları, İzmir Urla’da yer almaktadır. Pamirler İnşaat tarafından hayata geçirilen bir projedir. Tamamı müstakil villalardan oluşan projede satışlar devam etmektedir. Projenin genel özellikleri, villaların yapısı ve satış fiyatı için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Proje detayları ve villa özellikleri

Pamirler Villaları, 8.400 metrekare alan içinde yer almaktadır. Bu alanda toplam 18 adet müstakil villa bulunmaktadır. Villaların her birinin kendine özel 15 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzu vardır. Bunun dışında her villanın 271 metrekarelik oturma alanı da mevcuttur. Villalar toplam 4 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Her odanın kendine özel balkonu bulunmaktadır. Yatak odası içinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Konutların verandasında barbekü vardır. Ayrıca salonda kışın kullanmak için şömine yer almaktadır. Villalar iki katlı olup çatı katından deniz manzarası izlenmektedir. Denize sadece 300 metre uzaklıkta olduğu için balkon ve seyir terasında temiz hava bolca alınmaktadır. Mutfakta ankastre set bulunmaktadır. Isıtma doğalgaz ve kombidir. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Her odada klimalar hazır olarak bulunmaktadır.

Pamirler Villaları, 24 saat kamera sistemi ile korunmaktadır. Ortak alanda herkesin kullanabileceği tenis kortu mevcuttur. Araç parkı için kapalı otopark vardır. Villalarda ısı, ses ve su yalıtımı mevcuttur. Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedirler. Villaların iç kapıları özel tasarım ve kullanışlıdır. Ayrıca dış kapısı ise güvenlik için çelik kapı olarak tercih  edilmektedir.

Pamirler Villaları satışları

Projenin plan aşaması tamamlanmış durumdadır. İnşaatına 3 ay sonra başlanacaktır. Villa teslimlerinin ise 1 sene sonra yapılması planlanmaktadır. Villaların brüt kullanım alanı 300 metrekaredir. Ayrıca net kullanımı 271 metrekaredir. Şu an için fiyatları 10 milyondan başlamaktadır. Villa satışlarında uygun şartlarda takas imkanı sağlanmaktadır.

Pamirler Villaları banka kredileri ile satış imkanına sahiptir. Uygun koşullarda banka kredisi alarak taksitle villa satın alabilirsiniz. Villaların güncel fiyatları, ödeme koşulları ve avantajlar için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 314 42 33 numarası mevcuttur. Bu numaradan ek olarak merak ettiğiniz tüm bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız