Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Konutları Sorgun’da yükseliyor

Panorama Konutları projesi merkezi lokasyonu ve ferah yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yazan & Özdemir Yapı ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yazan & Özdemir Yapı ortaklığı güvencesi ile geliştirilen projede her biri 10 katlı lüks yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır.  Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Çift asansör, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, parke zemin, seramik zemin ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Panorama Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Yozgat’ın Sorgun İlçesi Yazlak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Ayrıca çevresinde market, park, eğitim kurumları, sağlık kurumları, cami ve polis merkezi bulunmaktadır.

Panorama Konutları projesinde brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.130.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (506) 491 55 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…