Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Residence Kuşadası satışları başladı

Panorama Residence Kuşadası projesi modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özsubaşı Mimarlık İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 2.400 metrekarelik arsa üzerinde 17 adet daire, 2 dükkan ve 6 adet ATM binası bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.400 metrekarelik arsa üzerinde 17 adet daire, 2 dükkan ve 6 adet ATM binası bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 normal ve bahçe katı konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik bahçe katı dairelerin 25 metrekarelik çok keyifli teras alanları bulunmakta olup, istenildiğin de kapatılabilme imkanı da mevcuttur. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Projede, deprem yönetmeliğine uygun C30 beton ve temel perde sistemi mevcuttur. Site içerisinde her eve özel kamera sistemi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ortak alanda açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Asansör, merkezi uydu ve TV sistemi gibi birçok özellik yer almaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik bu konutlar akıllı ev otomasyon sistemine sahip olup görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfak ada bankolu Amerikan ankastre cihazlı mutfak özelliğine sahiptir. Ayrıca banyoların içerisinde lake banyo Hilton dolap ve damperli cam duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Konutlarda elektrikli panjur sistemi bulunmaktadır. Üstelik her pencerede sürgü sistemli sineklik yer almaktadır.

Panorama Residence Kuşadası konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Kadınlar Denizi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize yalnızca 350 metre uzaklıkta olan bu proje, denize yürünebilir mesafededir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz, havuz, doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Panorama Residence Kuşadası fiyatları ne kadardır?

Panorama Residence Kuşadası projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 90 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (533) 260 47 81 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…