Kategoriler
Proje Haberleri

Panorama Suites Malatya lansman fiyatları ile satışta

Panorama Suites Malatya Yeşilyurt Mahallesinde yer almaktadır. Gün Group tarafından hayata geçirilen projede lansmana özel fiyatlar mevcuttur. Az katlı yatay mimariye sahip projenin detayları ve daire özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve daire özellikleri

Panorama Suites birbirinden bağımsız 30 işyeri ve meskenden oluşmaktadır. Binalar depreme dayanıklı yatay mimarili ve sadece 6 kattan oluşmaktadır. Daireler 2+1 olarak tasarlanmaktadır. Dairelerin büyüklüğü 114 metrekareden 136 metrekareye kadar değişmektedir. Dairelerde salon ve mutfak birbirinden ayrı şekildedir. Bunlara ek olarak yatak odası, çocuk odası, banyo, antre ve iki adet balkon bulunmaktadır. Mutfak kısmında özel tasarım mutfak dolapları yer almaktadır. Buna ek olarak vestiyer, çamaşır makinesi dolabı ve yüklükler de dairelerde hazır olarak bulunmaktadır. Daire içi  tasarımda özel duvar kağıdı, dekoratif çıta ayna ve mobilya uygulamalarına yer verilmektedir. Isıtma olarak hem yerden ısıtma, hem petekle ısınma mevcuttur.

Panorama Suites sakinlerinin araçlarını park etmesi için hem açık hem kapalı otopark mevcuttur. Binalarda katlara iniş çıkış asansör sistemi ile sağlanmaktadır. Bu sistem hem insan, hem yük taşımak için uygundur. Her binada çift asansör vardır. Güvenliği sağlamak için diafon ve digital güvenlik sistemi mevcuttur.

Panorama Suites avantajları

Proje Ankara asfaltına yürüme mesafesindedir. Günlük ihtiyaçları karşılamak için gereken yerlere çok yakındır. Okul, otobüs durağı, sağlık ocağı, marketler bu yerlerden bazılarıdır. Hem toplu taşıma, hem özel ulaşımda avantaj sağlamaktadır. Çevreyoluna sadece 3 dakika mesafededir. Şehir içi ve şehirler arası ulaşım da avantajlı noktadadır.

Panorama Suites daireleri şimdi lansman fiyatları ile satışta. 2+1 121 metrekare daireler 1.150.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar dairelerin büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Güncel fiyatları almak için proje sahibi firma ile iletişime geçmek gerekir. İrtibat için 444 20 28 ya da 0533 318 20 28 numaralı telefonlar aranabilir. Lansmana özel fiyatlara ek olarak uygun ödeme koşulları da projenin avantajları arasında yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız