Kategoriler
Proje Haberleri

Paradise Palace 2. Etap Aralık 2023’te teslim

Paradise Palace 2. Etap konut projesi merkezi konumu ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesinde yükselen proje Yıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Nilüfer İlçesi, 23 Nisan Mahallesi üzerindeki 10 dönüm arazi içerisinde inşa edilmektedir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Aynı zamanda Paradise Palace 2. Etap projesi son derece ayrıcalıklı olanaklar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi özelliklere sahiptir. Bunun yanı sıra dairelerde gömme dolap, ankastre set, yangın ve hırsız alarmı da mevcuttur.

Konut projesini %85’i yeşil alandan meydana gelen ve sosyal donatıları güçlü olan bir projedir. Ayrıca projede açık yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik gibi donatılar da mevcuttur. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 125 metrekareyle 169 metrekare arasında değişmektedir. Bunun yanı sıra proje 2 konut bloğundan oluşup, 148 daireden meydana gelmektedir.

Paradise Palace 2. Etap konumu ve fiyatları hakkında

Bursa konut projesi, Nilüfer’in en beğenilen lokasyonu olan 23 Nisan Mahallesi mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje İzmir yoluna cephe ve Metro Gross marketin sağ üst tarafında yer almaktadır. Ataevler Metro Durağına 2 dakika, Küçük Sanayi Metro Durağına ise 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra 2.Etap, 1.Etabın komşu parseline inşa edilmektedir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu konuma göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 177 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 1 milyon 695 bin TL,

231 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 2 milyon 250 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Aynı zamanda 2023 Aralık’ta teslimi yapılacak projede, avantajlı daire satışları devam etmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 441 62 25 ve 0542 341 34 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…