Kategoriler
Proje Haberleri

Park Cunda Villaları satışları devam ediyor

Park Cunda Villaları projesi lüks yaşam alanları ve modern yapısı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Balıkesir’in Ayvalık İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje SR Turizm İnşaat Limited Şirketi tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 41 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 41 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 330 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 120 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villanın kendine özel bahçe alanı bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, özel plaj ve sosyal tesisler bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra villalarda klima alt yapısı bulunmaktadır.

Park Cunda Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Balıkesir’in Ayvalık İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar havuz ve eşsiz deniz manzarasına sahiptir.

Park Cunda Villaları projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Ayrıca banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 330 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 villaların fiyatı 4.000.000 TL ile 6.400.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (534) 436 25 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…