Kategoriler
Proje Haberleri

Park Flora Safranbolu 2 satışları devam ediyor

Konut projesi Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Esentepe Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Safranbolu konut projesi ASD İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire satışları devam etmektedir. Sınırlı dairelerin kolay ödemeler ile satışa sunulduğu projede inşaat çalışmaları da tüm hızıyla devam etmektedir. Park Flora Safranbolu konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Safranbolu, Esentepe Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi toplam tek konut bloğundan oluşmaktadır. Aynı zamanda daireler, konut kredisine de uygundur olarak satışa sunulmaktadır. Park Flora Safranbolu projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 158 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Proje kapsamındaki daire içlerinde ısı yalıtımlı kış bahçesi, giyinme odası, ebeveyn banyosu, kiler ve çamaşır odası gibi olanaklara yer verilmiştir. Ayrıca daireler bahçe ve gölet manzarasına sahiptir. Site içerisinde ise açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelya ve oturma alanları gibi olanaklar sunulmaktadır.

Park Flora Safranbolu fiyatları ne kadar?

Safranbolu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

158 metrekare brüt büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 850 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Safranbolu konut projesi Esentepe Mahallesinde site içerisinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0370 415 26 67 ve 0546 961 66 10 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…