Kategoriler
Proje Haberleri

Park Joven 2022 4. çeyrekte teslime hazırlanıyor

Park Joven konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ankara’nın Çankaya İlçesinde yükselen proje Genç Marina Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar dükkan ve dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çankaya İlçesi Beytepe Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Ankara konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip dükkanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamında daireler pek çok olanağa sahip olarak inşa edilmektedir.

Site içerisinde geniş peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, çardaklar, kapalı-açık otopark gibi olanaklar yer almaktadır. Bunun dışında asansör, 24 saat güvenlik, jeneratör, su deposu ve hidrofor gibi donanımlar da sitede yer almaktadır. Proje, 493 daireden meydana gelmektedir. Daireler 4+1, 5+1 ve 6+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 260 metrekare ile 579 metrekare arasında değişmektedir.

Park Joven fiyatları ne kadar?

Ankara konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca satışlarda 0.99 vade oranı fırsatı sunulması planlanmaktadır.

Park Joven nerede yer alıyor?

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Beytepe Mahallesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Bilkent Üniversitesi, ODTÜ ormanı, Sports International gibi noktalara yakın mesafededir. Ulaşımı da kolay ve rahattır. Çankaya konut projesinin 2022 yılı 4.çeyrekte tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0549 827 47 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…