Kategoriler
Proje Haberleri

Park Joven Kırk Bir ofis ve rezidans satışları devam ediyor

Park Joven Kırk Bir projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi, Bilkent’te yer almaktadır. Bilkent konut projesi Genç Marina Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde daire tipleri, teslim tarihi, ödeme planı, satılık daire fiyat listesi ile ilgili detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Park Joven Kırk Bir projesi 2 bin 892 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde yükselmektedir. Ankara, Çankaya, Bilkent’te yer alan proje tek bloktan meydana gelmektedir. 35 katlı tek bloktan meydana gelen projede toplam 161 bağımsız bölüm yer almaktadır. 161 adet bağımsız bölümün bir kısmı ofislerden meydana gelmektedir. Ayrıca projedeki bağımsız bölümlerin diğer bir kısmı da rezidans dairelerden oluşmaktadır.

Projede yer alan ofisler büyük ve küçük olmak üzere iki şekilde hazır bulunmaktadır. Küçük ofislerin kullanım alanı 73 metrekare, büyük ofislerin ise 138 metrekare olarak belirtilmiştir. Ayrıca projede fonksiyonel kullanımlı 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer verilmektedir.

Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 73.2 metrekare ile 138.80 metrekare arasında değişmektedir. Tek tip 1+1 daire seçeneği yer almaktadır. Bu 1+1 tip olan konutların büyüklükleri brüt 73.2  metrekaredir. 2+1 daireler ise dört farklı tipte tasarlanmıştır. Bu 2+1 tip konutların alanları ise brüt 104.6, 106.8, 108.1 ve 138.8 metrekare olacak şekilde projelendirilmiştir.

Park Joven Kırk Bir projesinde kafe ve restoranlar yer almaktadır. Yeme-içme yerlerine ek olarak ayrıca spor aktiviteleri için özel alanlar ve kapalı yüzme havuzu da yer almaktadır. Ayrıca dinlenme alanları, çocuklar için de özel oyun alanları, parklar yer almaktadır.

Park Joven Kırk Bir nerede yer alıyor?

Bilkent konut projesi şehir merkezine yakın konumdan dolayı ulaşım kolaydır. Toplu taşıma ve özel araç ile kısa sürede şehrin önemli merkezlerine ulaşmak mümkündür. Konut projesi Beytepe Mahallesi, 1634. Sokak No:11 Bilkent Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır.

Park Joven Kırk Bir teslim tarihi ne zaman?

Çankaya konut projesinde inşaat çalışmaları devam etmektedir. Söz konusu konut projesinin teslim tarihi ise merak edilmektedir. Konut projesinin 2022 yılının son çeyreğinde tamamlanarak teslimi edilmesi planlanmaktadır.  Böylece 2022 yılı Kasım ayında projede yaşamın başlaması beklenmektedir.

Daire ve ofislerin fiyatları hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Konut ve ofislerden meydana gelen projede satılık daire ve ofis fiyatları için firma ile irtibata geçebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için 0312 266 20 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca firma ile iletişim kurmak için web sitelerinden form doldurabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…