Kategoriler
Proje Haberleri

Park Joven’de firma bünyesinde ödeme

Ankara’nın Bilkent ilçesinde, Genç Marina Yapı firması imzasıyla hayata geçirilen Park Joven konut projesi, toplam 43 bin 170 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

6 blokta 493 konuttan meydana gelen projedeki bloklar, 21 ila 37 katlı olarak tasarlandı. Küçük dairelerin bulunmayacağı konut projesinde; 4+1 tipte ve 5+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 260 metrekare ila 323 metrekare arasında değişiyor. Konut projesinin Ocak 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Park Joven konut projesi fiyat listesi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları 1 milyon 500 bin TL’den başlıyor. Projede firma bünyesindeki uygun ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün. Konut projesindeki ücretin yüzde 25’ini peşin verip şirket bünyesinde 48 ila 70 ay arasında vade yapılabiliyor.

Projedeki 4+1 tipteki konutların fiyatı 1 milyon 500 bin TL olarak, projedeki 5+1 tipteki konutların fiyatı ise 1 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Park Joven konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesi, zengin sosyal donatı olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesinde çocuk oyun alanı, restoran, kafe, kapalı otopark, futbol sahası, basketbol sahası, spor salonu, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, geniş peyzaj alanları gibi birçok sosyal donatı özelliği bulunuyor.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen asansörlü konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Balkonlu konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumda bulunuyor.

Yerden ısıtma sisteminin de olduğu konut projesinde, çamaşır odası ve ebeveyn banyosu da mevcut durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi, Ankara’nın en gözde yerlerinden Bilkent’te hayata geçiriliyor. Şehir merkezine yakın bir noktada yükselen konut projesinden Bilkent Üniversitesi, Sports International, Bilkent Otel ve birçok eğitim kurumuna kolayca ulaşabilmek mümkün.

ODTÜ Ormanı’na komşu olan Park Joven konut projesi, Beytepe Mah. 1634. Cad. No: 11 Bilkent/Ankara adresinde yer alıyor.

Telefon: 0312 266 20 00