Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Park Onyedi Sakura 36 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta

Park Onyedi Sakura projesi Çanakkale merkezde bulunan bir projedir. Proje Park Onyedi Yapı Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. İnşaat aşamasında olan projede satışlar başlamış durumda. Satışları devam eden daireler, büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Park Onyedi Sakura toplam 4020 metrekare arsa üzerine inşa edilmektedir. Tek blok şeklinde 8 kat olarak yükselmektedir. Bu blokta 3 adet ticari alan, 42 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Büyüklükleri değişen bu daireler de kendi arasında farklı tiplere ayrılmaktadır. Daire seçenekleri arasında hem açık hem kapalı mutfaklı olanlar bulunmaktadır. Bütün dairelerde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlıdır. Bu sebeple hem yaz hem kış aylarında kullanım için uygundur. Bazı dairelerde sadece ortak kullanım banyosu varken bazılarında ek olarak ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu giyinme odası ile birlikte yatak odasında yer almaktadır. Bina hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir.

Park Onyedi Sakura sitesi içinde araç park etmek için açık otopark bulunmaktadır. Sitenin güvenliği için 7/24 özel güvenlik ve kameralı güvenlik sistemleri vardır. Site bahçesinde meyve ağaçları ekilip büyütülmektedir. Ortak kullanım alanında bir adet açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir. Havuz etrafında şezlonglar ve özel dinlenme yerleri de tasarlanmaktadır.

Park Onyedi Sakura konumu ve satışları

Konut projesi merkezi bir konumda yer almaktadır. Okul, cami, semt pazarı, manav, market, eczane, hastane, sağlık ocağı gibi önemli yerlere yakın konumdadır. Uzak yerlere ulaşım içinde avantajlı bir konumda bulunmaktadır.

Park Onyedi Sakura projesindeki dairelerin satışları devam etmektedir. Daire satışlarında banka kredisi kullanma imkanı sunulmaktadır. Firmaya özel yüzde 1,40 kredi opsiyonu ile satışlar devam etmektedir. Ayrıca daire fiyatlarının yüzde 40’ını peşin ödemede geri kalan kısım için faizsiz 36 ay ödeme imkanı sağlanmaktadır. Projede bulunan 3 oda 1 salon 115 metrekare kullanım alanına sahip daireler 3 milyon 258 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Diğer dairelerin fiyatları ve ödeme imkanları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (506) 153 43 26 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız…