Kategoriler
Proje Haberleri

Park Panora Etimesgut satışları başladı

Park Panora Etimesgut projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Özşeker Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 2.400 metrekarelik alan üzerine kurulmuş tek blokta 11 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

2.400 metrekarelik alan üzerine kurulmuş tek blokta 11 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 225 metrekaredir. Üstelik bu dairelerin net büyüklüğü 180 metrekare olmaktadır. Her katta iki daire bulunmaktadır. Üç cepheli dairelerde yan daire ile ortak duvar olmayıp, hepsi birbirinden bağımsızdır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 1 adet kapalı ve 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanları ve çardaklar bulunmaktadır. Ayrıca asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra 10 metrekarelik bağımsız depolar yer almaktadır. Konutlarda 4’lü akıllı ev sistemi sistemi bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır.

Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda yüz tanıma, parmak izi okuyucu ile görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Ada mutfak modeline sahip mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Üstelik mutfak kileri ve ithal akrilik mutfak tezgahı bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Çamaşır odası, gömme dolap ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Isıtmalı ve TV sistemli balkonlar yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven ve park bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Park Panora Etimesgut konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Park Panora Etimesgut fiyatları ne kadardır?

Park Panora Etimesgut projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 225 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 697 35 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…