Kategoriler
Proje Haberleri

Park Yaşam Santorini ödeme planı

İzmir’in Çiğli ilçesinde, Yakakent Mahallesi’nde İzka İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Park Yaşam Santorini konut projesi, toplam 21 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Konut projesinde; 507 konut ve dubleksin yanı sıra 17 adet tek katlı, müstakil Santorini Evleri de mevcut. Toplam 16 bloktan meydana gelen konut projesindeki bloklar, 5 ve 8 katlı olarak tasarlandı. Konut projesinde 1+1 tipte, 2+1 tipte ve 3+1 tipte konut seçenekleri yer alıyor. Haziran 2020 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki dairelerin büyüklükleri, 53 metrekare ila 114 metrekare arasında değişiyor.

Park Yaşam Santorini konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki 1+1 tipteki daireler 274 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 2+1 tipteki daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla, 3+1 tipteki daireler ise 485 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcıya sunuluyor.

Yüzde 35’i satılan konut projesinde, 120 aylık banka kredisi kullanabilmek mümkün.

Park Yaşam Santorini konut projesi sosyal donatı özellikleri

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve yürüyüş parkuru gibi çeşitli sosyal donatı özellikleri yer alıyor.

Asansörlü olan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak merkezi sistem kullanılıyor. Konut projesindeki dairelerde ısı pay ölçer de yer alıyor. Konut projesinde iki adet panoramik ve tarihi temalı asansör de yer alacak.

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış durumda bulunuyor.

Konut projesinde çok katlı bloklar yerine yapay bir mimari tercih edilmiş durumda.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Sosyal donatılarıyla ilgi gören konut projesi, merkezi konumuyla da dikkat çekiyor. Park Yaşam Santorini konut projesi, Yakakent Mah. Çiğli/izmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili tüm detaylı bilgilere 444 3 893 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.