Kategoriler
Proje Haberleri

Parmak Apartmanı daireleri satışta

Parmak Apartmanı projesi Antalya Muratpaşa’da bulunan bir konut projesidir. Projenin inşaat firması Orbay İnşaat’tır. Satışları devam eden hemen teslim dairelerin büyüklükleri, özellikleri, fiyatları ve proje hakkında merak edilen diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Parmak Apartmanı toplam 1.800 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alan üzerinde 15 adet daire bulunmaktadır. Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmaktadır. Tüm dairelerde balkon vardır. Balkonlar hem yaz hem kış aylarında oturulacak kadar genişliğe sahiptir. Dairelerin iç kapıları özel tasarımlı ve dayanıklıdır. Dış kapı olarak güvenli çelik kapılar vardır. Binada su kesintisi için su deposu ve hidrofor bulunmaktadır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır.

Parmak Apartmanı dairelerinin araç parkı için apartman önünde açık otopark bulunmaktadır. Çocukların rahat oyun oynaması için çocuk oyun parkı ve özel park vardır. Apartman çevresi yeşil alan ile kaplıdır. Bu alanlar balkonlardan izlediğinde hoş bir manzara ortaya çıkmaktadır.

Parmak Apartmanı dairelerinin büyüklükleri

Projede yer alan daireler 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar üç farklı büyüklüğüne sahiptir. 1 oda 1 salon daireler brüt 65 metrekare, net 55 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu dairelerin satış fiyatları şu anda 1 milyon 100 binden başlamaktadır. 2 oda 1 salon daireler brüt 84, net 80 metrekare büyüklüğe sahiptir. Daireler şu anda 1 milyon 550 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Son olarak ise 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 750 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Bu dairelerin brüt kullanım alanı 100 metrekare net kullanım alanı ise 90 metrekaredir.

Parmak Apartmanı merkezi bir konumdadır. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite, eczane, cami, market ve semt pazarına yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım içinse hem özel araçlar hem de otobüsler kullanılmaktadır. Proje dairelerinin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Güncel fiyat bilgileri ve ödeme koşulları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0546 972 79 90 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan apartman daireleri hakkında merak ettiğiniz ek olarak bilgileri alabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız