Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Paşa Konakları Erzurum’da yükseliyor

Paşa Konakları Erzurum Yakutiye ilçesinde yer almaktadır. Ahmetoğulları Grup tarafından hayata geçirilen projede çok sayıda farklı büyüklükte daireler bulunmaktadır. Satışlarına başlanan dairelerin genel özellikleri, proje hakkında detaylar ve dairelerin satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Paşa Konakları toplam 53 bin metrekare arsa üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 6 katlı 6 adet blok bulunmaktadır. Bloklarda toplam 264 adet konut vardır. Bu konutlar 2+1 ve 3+1 olarak hazırlanmaktadır. 2 oda 1 salon daireler tek tiptir. 3 oda 1 salon daireler ise farklı tiplerde bulunmaktadır. Dairelerin hepsinde temiz hava almak için balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında vakit geçirmek mümkündür. Ortak kullanım banyosu dışında tüm dairelerde ayrıca ebeveyn banyosu vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Dairelerin yapım aşamasında birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Set üstü ocak, davlumbaz ve fırından oluşan üçlü ankastre set mutfaklarda hazır olarak yer almaktadır. Her dairede çok amaçlı vestiyer bulunmaktadır. Binalarda ısı ve ses yalıtımı mevcuttur.

Paşa Konakları sitesinde araçları park etmek için hem açık hem kapalı otopark hazırlanmaktadır. Site içinde ayrıca çocukların oyun oynaması için park ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bisiklet sürmek için özel bisiklet yolları ve yürüyüş yapmak için özel yürüyüş yolları vardır.

Paşa Konakları muhiti ve dairelerin fiyatları

Proje merkezi bir konumda yer almaktadır. Kreş, ilkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi eğitim kurumlarına yakındır. Sağlık içinse hastane ve eczaneye yakındır. Bunlara ek olarak cami, semt pazarı ve markete yakındır. Daha uzak yerlere ulaşım için özel araç ya da otobüs kullanılmaktadır.

Paşa Konakları dairelerinin fiyatları oda sayısına göre değişmektedir. 2 oda 1 salon daireler şu anda 735 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Daha geniş olan 3 oda 1 salon daireler ise 775 binden başlayan fiyatlara sahiptir. Dairelerin satışlarında sağlanan ödeme kolaylıkları için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (539) 775 75 42 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan anahtar teslim daireler hakkında merak ettiğiniz bütün soruları sorabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız