Kategoriler
Proje Haberleri

Pehlivanoğlu Yaşam Kent lansman fiyatları ile satışta

Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesi İstanbul, Silivri’de yer alan bir projedir. Pehlivanoğlu İnşaat tarafında hayata geçirilen projede lansmana özel fiyatlar ile satışlar başlamış durumda. Farklı büyüklüklerde dairelerden oluşan proje hakkında merak edilenler, dairelerin özellikleri ve satışlarına dair bilgiler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesi, toplam 18 bin 693 metrekare alan üzerine inşa edilmektedir. İnşaat alanı üzerinde 8 adet blok bulunmaktadır. Bu bloklarda 22 adet ticari ünite ve 223 adet konut bulunmaktadır. Bloklar 5 katlı yatay mimariye sahiptir. Her dairede balkon bulunmaktadır. Balkonlarda hem yaz hem kış aylarında oturmak mümkündür. Konutlarda genel kullanım banyosunun dışında yatak odası içinde ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Daire içlerinde birinci sınıf malzemeler kullanılmaktadır. Daire dış kapısı çelik kapıdır. Mutfaklarda fırın, davlumbaz, set üstü ocaktan oluşan üçlü set bulunmaktadır. Dairelerde büyüklüklerine göre vestiyer, gömme dolap, kiler, çamaşır odası bulunmaktadır.

Pehlivanoğlu Yaşam Kent projesinde araç park etmek için kapalı otopark bulunmaktadır. Bu otopark içinde her daireye özel bir araçlık yer ayrılmıştır. Katlar arasında iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Projede sosyal alanlara da özel olarak yer verilmektedir. Kişisel bakım ve güzellik için sauna, Türk hamamı ve buhar odası bulunmaktadır. Spor yapmak için özel fitness salonu vardır. Buna ek olarak kapalı yüzme havuzu da projede yer almaktadır. Ayrıca çocuklar için de çocuk oyun odası ve çocuk oyun parkı mevcuttur.

Pehlivanoğlu Yaşam Kent ulaşım avantajları ve satışları

Proje deniz yakın merkezi bir konumda yer almaktadır. Eğitim kurumları, sağlık kurumları, eczane, market, alışveriş merkezi, cami gibi yerlere yakın konumdadır. Uzak yerlere ulaşım içinse hem özel araç hem toplu taşıma araçları kullanılmaktadır. Proje Kuzey Marmara Otoyolu, E-5 ve TEM otoyoluna 5 dakika uzaklıktadır.

Pehlivanoğlu Yaşam Kent dairelere lansmana özel fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin Aralık 2023’te teslim edilmesi planlanmaktadır. Projede yer alan daireler şu anda lansmana özel 1 milyon 950 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin güncel fiyatları ve proje hakkında ek olarak bilgi almak için 0 (552) 741 25 25 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız