Kategoriler
Proje Haberleri

Pekdemir Semt Bahçecik satışları devam ediyor

Pekdemir Semt Bahçecik modern mimari yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 19.000 metrekare alan üzerinde 10 blokta 152 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

19.000 metrekare alan üzerinde 10 blokta 152 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 112 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her konuta özel araç park evleri ve misafir otopark alanları bulunmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun kulübü, basketbol sahası, açık alan oturma alanları ve açık çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca Kuvards kompozit tezgah, mutfak dolapları ve inox evye mevcuttur. Yatak odasında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyo ve WC’lerde asma klozet, gömme rezervuar, batarya ve aksesuarlar yer almaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Salonlarda gizli led aydınlatma kullanılmıştır. Stropiyer perdelik uygulaması yapılmaktadır.

Pekdemir Semt Bahçecik konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Şehitekrem Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar deniz ve orman manzarası eşlik etmektedir. Şehir merkezine 14 dakika mesafede yer almaktadır. Muhitinde market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Pekdemir Semt Bahçecik fiyatları ne kadardır?

Pekdemir Semt Bahçecik projesinde firmaya özel ödeme kolaylıkları ve düşük faizli banka kredisi imkanı bulunmaktadır. Brüt 112 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.110.000 TL ile 1.240.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.440.000 TL ile 1.570.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (262) 323 70 00 veya 0 (533) 376 47 63 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…