Kategoriler
Proje Haberleri

Peninda Park Pendik lansman fiyatlarıyla satışta

Konut projesi İstanbul, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. Pendik konut projesi DKD Grup firması imzasıyla hayata geçirilmektedir. Peninda Park Pendik projesi lansman fiyatları ve esnek ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuştur. Satılık konut tipleri neler, ne zaman teslim edilecek? Fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Pendik konut projesi 3.500 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 2 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. 2 adet konut bloğunda ise toplam 96 adet meskene yer verilmektedir. Ayrıca proje lansman fiyatları ve esnek ödeme seçenekleri ile satışa sunulmaktadır.

Peninda Park Pendik projesinde 2+1, 3+1 ve 6+1 dubleks olmak üzere üç farklı daire seçenekleri bulunmaktadır. Tüm dairelerde deniz manzarası mevcuttur. Ayrıca, dairelere yeterli sayıda elektrikli araç şarj ünitesi de bulunmaktadır.

İstanbul konut projesi kapanmaz deniz manzarası ile dikkat çekmektedir. Konut projesinde çift kat kapalı otopark, elektrikli araç şarj ünitesi, kapalı sosyal alan mevcuttur. Ayrıca kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, spa merkezi, çocuk oyun parkı mevcuttur. Bunların dışında cafe, pergola ve oturma alanları, şık peyzaj alanları yer almaktadır. Projedeki konut bloklarında jeneratör sistemi, çift asansör gibi özellikler de yer almaktadır.

Peninda Park Pendik fiyat listesi

Konut projesinde daire fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda projede satılık daire fiyatları 7 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

115 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 7 milyon 350 bin TL’den başlamaktadır.

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 10 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

248 metrekare brüt alana sahip 6+1 tip dairelerin fiyatları ise 17 milyon TL’den başlamaktadır. Ayrıca proje, lansman fiyatları ve esnek ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Peninda Park Pendik nerede yer almaktadır?

Pendik’in en merkezi konumunda bulunan Dkd Peninda Park Pendik projesi, Marmaray Metrosu’na 10 dakika yürüme mesafesinde, E5 Karayolu’na 10 dakika, 4M metro hattına 10 dakika, İDO İskelesine 5 dakika, Pendik Merkez Pazarına 5 dakika ve sahil şeridine 2 dakika mesafede yer almaktadır.

Peninda Park Pendik ile ilgili detaylı bilgi almak için 0 216 232 20 22 veya 0532 359 40 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…